TAXI ARNHEM CENTRALE

GOEDKOOPSTE

TAXI TARIEVEN

  ARNHEM

OVER TAXI ARNHEM CENTRALE

Bij ons bent u zowel particulier als zakelijk van harte welkom om gebruik te maken van onze uitstekende taxiservice.
Wij kunnen u garanderen dat u een volledig tevreden ervaring zult hebben wanneer u uw taxirit bij ons boekt.

xBetrouwbare Taxi Arnhem.jpg.pagespeed.ic .3MLtUvZCd6

BETROUWBAAR

Betrouwbaarheid staat bij ons als taxibedrijf centraal. Wij maken vooraf heldere afspraken over uw taxirit.

xErvaren taxichauffeurs Arnhem.jpg.pagespeed.ic .jYg7m0tfFU

PROFESSIONEEL

Om u een comfortabele en veilige reis van A naar B te bieden, werken wij alleen met professionele en ervaren chauffeurs.

xGoedkope Taxi Arnhem.jpg.pagespeed.ic .OFZcS68XZX

VOORDELIG

Bij ons komt u niet voor onverwachte kosten te staan. We maken vooraf duidelijke afspraken en hanteren de laagsteprijsgarantie.

INZICHT TAXITARIEVEN

Wanneer u een taxi neemt, is het belangrijk om te begrijpen hoe de tarieven worden berekend en wat u kunt verwachten qua kosten. Wij begrijpen dat taxi tarieven soms ingewikkeld kunnen zijn, daarom bieden wij u graag duidelijke informatie over onze vaste ritprijs en de maximum tarieven.

DE PRIJS VAN UW TAXIRIT

De prijs van een taxirit kan afhangen van verschillende factoren, waaronder de gereden afstand, de tijdsduur van de rit, en het starttarief. Voor al uw taxiritten hanteren wij de wettelijk vastgestelde tarieven voor instap, per kilometer en per minuut. Hierdoor betaalt u een eerlijke prijs en zullen we nooit te veel in rekening brengen.

MAXIMUM TAXI TARIEVEN

De overheid stelt maximum taxi tarieven vast om te voorkomen dat passagiers te veel in rekening wordt gebracht. Onze chauffeurs kunnen u altijd een tariefkaart tonen waarop de wettelijke tarieven duidelijk staan aangegeven.

HOE WORDT DE RITPRIJS BEREKEND

De ritprijs bestaat uit het starttarief, de prijs voor de gereden afstand en de kosten voor de tijdsduur dat u in de taxi doorbrengt. Wij gebruiken een meter om de kosten te berekenen, zodat u een duidelijke indicatie krijgt van de taxikosten.

KIEZEN VOOR TAXI ARNHEM CENTRALE

Wij hanteren de beste taxi tarieven en onderscheiden ons van andere taxibedrijven die onnodig hoge kosten in rekening brengen. Bij ons bent u verzekerd van eerlijke en lage prijzen. Bovendien kan onze chauffeur altijd een tariefkaart tonen, zodat u er zeker van bent dat u nooit te veel betaalt voor uw taxi. Bent u druk en kunt u wel wat extra tijd gebruiken? Laat u dan rijden door een van onze ervaren privéchauffeurs, zodat u uw kostbare tijd kunt besteden aan belangrijke zaken tijdens uw taxirit.

Boek nu uw rit bij Taxi Arnhem Centrale voor transparante tarieven en uitmuntende service. Neem vandaag nog contact op of reserveer online en ervaar zelf het gemak en comfort van reizen met ons.

Bel ons op 0267506565 of vul het reserveringsformulier onderaan de pagina in.

Taxi Arnhem

ONZE TARIEFSTUCTUUR

Instap & starttarief – €3,60

Bij elke taxirit die u bij ons boekt, geldt een vaste instapprijs van €3,60. Dit starttarief is een standaard onderdeel van onze rit prijzen, waarmee we zorgen voor een duidelijke prijsstelling vanaf het moment dat u instapt.

Vaste kilometerprijs – €2,65

Voor de afstand die tijdens uw taxirit wordt afgelegd, hanteren wij een maximum tarief van €2,65 per kilometer. Dit zorgt ervoor dat u nooit meer betaalt dan dit vastgestelde maximum tarief voor elke kilometer die door onze chauffeurs wordt gereden, ongeacht de rit of route.

Ritprijs – €0,44 per minuut

Tijdens uw rit betaalt u bij ons een vaste prijs van €0,44 per minuut. Deze prijs is onderdeel van onze maximum taxi tarieven, waarbij u verzekerd bent van een correcte berekening van de kosten.

KOM NIET VOOR VERASSINGEN TE STAAN EN KIES VOOR TAXI ARNHEM CENTRALE VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

Inzicht in de structuur van taxi tarieven kan u helpen om beter voorbereid te zijn op uw volgende rit. Door bewust te zijn van de maximum tarieven en de ritprijs kunt u voorkomen dat u te veel betaalt tijdens een rit in een taxi.

Wij kennen Arnhem en omstreken als onze broekzak. Hierdoor wordt u gegarandeerd via de beste route van punt A naar punt B vervoerd. Bij ons komt u voordeliger en zonder verrassende kosten op uw gewenste bestemming aan.

Voor taxiritten voor 00:00 kunt u onderstaand reserveringsformulier invullen. Wilt u na 00:00 een taxi in regio Arnhem boeken? Dan kunt u ons beter even bellen.

U kunt ons direct bellen via 0267506565.

Contact

"*" geeft vereiste velden aan

Uw Naam*
Reserveringstype*
E-mail*